3 x is blijkbaar werkelijk scheepsrecht ...

Uiteindelijk 16 jaar later, in 2019, verschijnt In Search Of Genius dan uiteindelijk toch in een officiële release! Uitvoering en opnames vonden plaats onder de paraplu van het Twoomusic one-man-band concept Gashunters, met de vocale medewerking van Joyce en  gitaarbijdragen van Dani Rogosic.

Vooralsnog verschijnt het album niet op vinyl of CD en slechts in digitale vorm en daarmee beperkt tot download en streaming audio.

Volg verder het Nieuws op de Gashunters website! Op Twoomusic Google Drive is een eenvoudige sneak preview beschikbaar.

Back to the future? In april 2018 komt Twoomusic onder de albumnaam ‘1983’ met een zeer speciale release! Het is een authentieke, digitale kopie van de demo tape die The Reverbs in 1982 hebben opgenomen en 35 jaar later wordt uitgebracht als originele 80's new wave. Nee, geen tribute of revival, this is the real thing, rechtsreeks uit het verleden! 10 songs, totaal 26 minuten ... het zegt iets over de snelheid destijds  :)

Persbericht: "No-Hit-Wonder" - 1 februari 2018


Voor elke artiest, musicus en songwriter die je kent, zijn er duizend van wie je nooit gehoord hebt. Soms recht voor je neus of vlak om de hoek. Het zijn de “no-hit-wonders” die vaak al jaren aan de weg timmeren met geen andere ambitie dan mooie muziek maken.

Elke stad en elk dorp kent zijn muzikanten die in de privacy van hun huiskamers, repetitieruimtes en homestudio's hun hobby uitoefenen. Omdat ze niet gebonden zijn aan commerciële voorwaarden, kunnen ze hun muziek naar hartenlust produceren, zonder rekening te hoeven houden met de eisen van de markt en de muziekindustrie. Wie van eerlijke muziek houdt, kan niet om hen heen.

Een zo'n muzikant is Hans Geurts, geboren in Horst, verder getogen in o.a. Den Bosch, Rotterdam en Gemert en sinds 2004 woonachtig in Helmond. Hans maakt al muziek vanaf de jaren zeventig. Dat waren ook de hoogtijdagen van zijn favoriete genre, de symfonische rock of prog-rock, met als all-time favoriet de band Gentle Giant. De invloeden op zijn muziek komen echter van altijd en overal.

Pagina 1 van 7