Enkele belangrijke punten
 

  • Muziek en teksten van Twoomusic zijn van originele, eigen makelij en auteursrechtelijk beschermd. Materiaal op de website dient een promotioneel doel.
  • Commerciële exploitatie, gebruik en/of toepassing van muzikale ideeën en songteksten zijn NIET toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Twoomusic. Evenals bij 'geleende inspiratie' ofwel het creëren van vergelijkbaar materiaal na kennsimaking met Twoomusic muziek en/of teksten, behoudt Twoomusic zich het recht voor om gerechtelijke stappen te overwegen c.q. ondernemen.

Astrid is tekstdichter en schrijft o.a. songteksten, zowel voor Twoomusic als anderen. Op deze website zijn nog geen songteksten gepubliceerd. Je wordt hieronder verwezen naar de eigen website van Astrid. Inclusief demo's van andere componisten. Klik hier voor de actuele Lyrics website van Astrid.

Hans is vooral bezig aan de muzikale kant, maar laat zich ook als tekstschrijver niet onbetuigd. Zijn songteksten zijn vooral geschreven voor gebruik in eigen projecten.

Er zijn vele mogelijkheden. Neem contact op als je op zoek bent naar songteksten. In de Engelse of Nederlandse taal, in diverse genres.

Bij Twoomusic kun je vooral terecht voor alternatieve pop/rock songs. Daarnaast doen we o.a. sfeer-instrumentals en uitstapjes naar Nederlandstalig en 80's feel.  Voor dance of hiphop kun je onze deur beter overslaan.

Muzikaal materiaal wordt digitaal gecomponeerd, ingespeeld, opgenomen en geproduceerd in de Twoomusic homestudio. 

Wil je praktisch aan de slag?

Als je interesse hebt om Twoomusic songmateriaal te gebruiken voor eigen muzikale doeleinden (repertoire-uitbreiding, opname, optreden, etc.), dan zijn er allerlei mogelijkheden.

Auteursrechten alsmede de broncode van de songs zijn en blijven voor 100% in bezit van Twoomusic en als gebruiker krijg je het gebruiksrecht, om de muziek en/of songtekst commercieel te gebruiken en publiekelijk uit te voeren.